Starost: 3–8 let
Trajanje: 35 minut

Igrana, pevsko-animacijska predstava, primerna za decembrska obdarovanja oz. prireditve zaprtega tipa, ki jih za najmlajše prirejajo različna društva, podjetja, šole, vrtci, zavodi, občine ...

vila1

Nezadovoljstvo škrata je huda reč – vsako leto ista obleka, ista služba in isto delo, a mesec december poskrbi tudi za čarobnost in izpolnjevanje želja. Govoreča skrinja tako škratu pričara prelepo vilinsko oblačilo. A delo za vilo vseeno ni tako preprosto, saj je treba poznati prave čarobne besede, ki jih skozi predstavo išče skupaj z otroci. Predstava, polna smeha, zabave, igre, petja in aktivnega sodelovanja vseh obiskovalcev. 

Posebnost: »Nagajiva vila« je čudovit uvod v prihod dedka Mraza oz. Božička, saj s čarobnimi besedami z otroki pričaramo darilo tudi zanj.

Vaša investicija je 350 EUR in električna vtičnica. Za predstavo, vključno z dedkom Mrazom ali Božičkom pa 390 EUR. Če me povabite v kraj, ki je iz Novega mesta oddaljen več kot 100 km, dodatek za rezervoar mojega avtomobila znaša 30 EUR. 

Za ozvočenje, dobro glasbo, rekvizite, smeh in nepozabno zabavo pa bom poskrbela jaz!

Z rezervacijami pohitite, saj se decembrski datumi zelo hitro (na)polnijo!

skratica

POŠLJI POVPRAŠEVANJE
IN
REZERVIRAJ TERMIN

View the embedded image gallery online at:
https://mojapravljica.si/nagajiva-vila.html#sigProIdbf2a631cfe