logo
skratica

Nepozabna rojstnodnevna zabava

MAMICA IN OČKA! 

Če me pokličeta, obiščem vajinega malčka na domu in poskrbim za debelo uro (ali dve) nepozabne, divje, nenavadne in čarobne zabave. V njej ne bo manjkalo glasbe, igre, humorja, petja, karaok, plesa ter seveda slavnostne pravljice z rojstnodnevno Vilo, ki s čarobnimi besedami in pihanjem svečk na tortici iz pravljične dežele izpolnjuje želje vajinemu slavljencu. Tudi darilo iz dežele vil in škratov si pričara sam!

Kakšna je torej pravljična zabava? Tista, ki si jo bomo vsi, ampak čisto vsi za vedno zapomnili?
Jaz pravim, da je nepozabna takrat, ko se ves čas igramo, pojemo, plešemo, divjamo, skakljamo in se na ves glas smejimo.

Torej, jaz poskrbim za glasbo, rekvizite in ozvočenje, vi pa za prostor, električni priključek in seveda povabljence. Za dobro voljo in nepozabno pravljično zabavo pa bomo poskrbeli skupaj! Ste za?

In brez skrbi, energije imam dovolj. Otroci se vedno hitreje utrudijo ;-).

Cena mojega obiska je 150 EUR. Če me povabite v kraj, ki je iz Novega mesta (v obe smeri) oddaljen več kot 100 km, pa dodatek za rezervoar mojega avtomobila znaša 50 EUR.

Pomembno: Ker mi vsak otrokov rojstni dan veliko pomeni in se nanj skrbno pripravim, v enem dnevu sprejmem zgolj dve zabavi, pa še to le v primeru, da je ena v dopoldanskem in druga v popoldanskem času. Vikendi se tako hitro (na)polnijo, zato si želeni termin rezervirajte vsaj mesec dni prej!

Posebnost: Otroci so zelo zahtevna publika. Motivirati in animirati malčke, ki so marsikdaj zelo živahni, zahteva veliko znanja, zato vsako zabavo prilagodim starosti slavljenca in povabljencev. Prepričana sem, da so moje dolgoletne izkušnje iz vrtca in izkušnje z odrskimi animacijami zadosten dokaz, da bo za vaše otroke dobro, varno in aktivno poskrbljeno.

  • Nika (9 let): »S tabo preživet rojstni dan je ena velika, nora zabava. Hvala ti za to zabavo za moj rojstni dan. Tvoja Nika.«

  • Nejina mamica (Trebnje): »Draga Maja, hvala ti za še en čarobno preživet dan. Spet komaj čakamo naslednje leto, da se nam pridružiš, seveda pa se še prej srečamo kje na tvojem nastopu. Veseli nas, da lahko »MOJO PRAVLJICO« uživamo skupaj s teboj. HVALA KER SI!« 

  • Tanja Podržaj, Borut Ravnikar (Dolenjske Toplice): »S partnerjem sva pred nekaj leti iskala idejo za popestritev rojstnodnevne zabave za najinega sinka. Mali je vedno užival na tvojih nastopih, zato sva te tudi povabila na domače praznovanje. Naredila si nooorooo dooobro zabavooo! Nasmeh na ustnicah in iskrice v otroških očeh so povedale vse in presenečenje je bilo popolno- petje, ples, igra..zabava na kubik! Ravno zato te že tri leta zapored tudi gostimo in vedno si prva na spisku, ki ga pripravimo za praznovanje. V tvojih zabavah uživamo tudi starši. Tudi letos te nestrpno pričakujemo in vemo, da bo zabava ponovno edinstvena. Želimo ti še veliko energije za razveseljevanje naših malčkov.«

  • Tilen (6 let): »Tudi če ni torte, samo da pride Maja.«

Moja pravljica Maja Jovanovič s.p. @ 2016 - 2024

Izdelava: abeone.si