Starost: 3–8 let
Trajanje: 35 minut

Igrana, pevsko-animacijska predstava, primerna za decembrska obdarovanja oz. prireditve zaprtega tipa, ki jih za najmlajše prirejajo različna društva, podjetja, šole, vrtci, zavodi, občine ...

piknik4

»Na severnem tečaju so bele smreke, beli so medvedi, moja hišica in v belem sem tudi jaz … Kako se torej imenuje moja hiška? Kdo sem potemtakem jaz in – ali morda veste, kdo je Kalha? « 

Predstava, ki bo zagotovo nasmejala vsakogar od vas. Nagajiva in igriva Eskimka na hudomušen način poleg plesa, zabave in petja otroke nauči tudi kar nekaj finskih besed. In, ker je dedek Mraz doma s severnih koncev, seveda ne razume slovensko, zato se ga naučimo poklicati po finsko. Kako?

Vse boste izvedeli na nepozabni predstavi.

Posebnost: »Piknik na severnem tečaju« je čudovit uvod v prihod dedka Mraza ali Božička, saj ga prikličemo na čisto drugačen način – po finsko, seveda! 

Vaša investicija je 350 EUR in električna vtičnica. Za predstavo, vključno z dedkom Mrazom oz. Božičkom pa 390 EUR. Če me povabite v kraj, ki je iz Novega mesta oddaljen več kot 100 km, dodatek za rezervoar mojega avtomobila znaša 30 EUR. 

Za ozvočenje, dobro glasbo, rekvizite, smeh in nepozabno zabavo pa bom poskrbela jaz!

Z rezervacijami pohitite, saj se decembrski datumi zelo hitro (na)polnijo.

skratica

POŠLJI POVPRAŠEVANJE 
IN
REZERVIRAJ TERMIN