logo
skratica

Rdeča kapica malo drugače

Rdeča kapica malo drugače

Starost: 6 – 9 let
Trajanje: 45 minut

Igrana, pevsko-animacijska predstava za zaprti tip prireditve, ki jih za otroke prirejajo šole, vrtci, različna društva, podjetja, zavodi, občine …

Nekoč je živela deklica, ki so jo klicali Rdeča kapica …

Pravljica, ki jo zagotovo pozna vsak otrok. A čas teče in z njim se spreminjajo poti, želje, pa tudi navade. Moderne babice ne živijo globoko v gozdu, otroci pa skorajda ne hodijo več peš. Tudi košarica dobrot novodobnim babicam morda več ne ustreza.

Za začetek zato spremenimo barvo kapice, pripeljemo se v gozd s skirojem – gre hitreje, le na varnost moramo paziti in spoznati osnovna prometna pravila. Pravljico začinimo še s čarovnico, ki bo volku zagotovo znala pričarati prave posledice za njegova dejanja.

45-minutna sodobno obarvana pravljica, ki pa ne izgubi bistva. V predstavi je poskrbljeno za aktivno sodelovanje otrok, ki se prek glasbe, igre in lastnih idej naučijo marsikaj novega. Predstava kljub novodobni preobleki ne izgubi bistva.

Posebnost: Otroci prek vodenja in odprtih vprašanj aktivno spreminjajo vsebino in s tem urijo svojo domišljijo.

Vaša investicija je 380 EUR in električna vtičnica. Če me povabite v kraj, ki je iz Novega mesta (v obe smeri) oddaljen več kot 100 km, pa dodatek za rezervoar mojega avtomobila znaša 50 EUR.

Za ozvočenje, dobro glasbo, rekvizite, smeh in nepozabno zabavo pa bom poskrbela jaz!

Za rezervacijo poskrbite vsaj mesec dni prej.

Oglejte si še druge predstave

Moja pravljica Maja Jovanovič s.p. @ 2016 - 2024

Izdelava: abeone.si