logo
skratica

Izgubljena pesmica

Izgubljena pesmica

Starost: 3 – 8 let
Trajanje: 35 minut

Igrana, pevsko-animacijska predstava, primerna za decembrska obdarovanja oz. prireditve zaprtega in odprtega tipa, ki jih za najmlajše prirejajo različna društva, podjetja, šole, vrtci, zavodi, občine …

“V škratovi pravljični deželi sem dobila prav posebno nalogo. Za dobrega moža sem po njegovi želji napisala pesmico le zanj. Hitro se jo naučimo, dobri mož nas obišče, razdeli darila in vsi smo veseli.”

A tako gladko ne gre, saj so se note izgubile. Skupaj z otroki jih skušamo poiskati, ter priklicati Božička oz. dedeka Mraza s kakšno drugo pesmico. Nam bo uspelo, ali bomo morali poiskati prave note?

Posebnost: Predstava je močno vzgojno in učno zasnovana, saj otroci poleg igre in zabave preko igrivih ritmov Zumzami pesmice urijo glasove, ter dobremu možu zapojejo čisto novo pesmico, ki jo na koncu tudi on zapoje in zaigra na ukulele.

Vaša investicija je 380 EUR (z Miklavžem, Božičkom ali dedkom Mrazom 480 EUR) in električna vtičnica. Če me povabite v kraj, ki je iz Novega mesta oddaljen več kot 100 km, pa dodatek za rezervoar mojega avtomobila znaša 30 EUR.

Za ozvočenje, dobro glasbo, rekvizite, smeh in nepozabno zabavo pa bom poskrbela jaz!

Za rezervacijo poskrbite vsaj mesec dni prej.

Oglejte si še druge predstave

Moja pravljica Maja Jovanovič s.p. @ 2016 - 2024

Izdelava: abeone.si