logo
skratica

Ko škratki nimajo časa

Ko škratki nimajo časa

Starost: 2 – 8 let
Trajanje: 30 – 50 minut (odvisno od starosti otrok, tipa predstave in želje naročnika)

Pevsko-animacijska predstava, primerna za decemberska obdarovanja oz. prireditve zaprtega in odprtega tipa, ki jih za najmlajše prirejajo različna društva, podjetja, šole, vrtci, zavodi, občine …

Škratki so skozi vse leto nadvse zaposlena bitja, saj so vaše želje iz leta v leto večje in zahtevnejše. Zato nimajo niti toliko časa, da bi pobirali pisma želja z vaših okenskih polic!

Rešitev pa vedno obstaja. Čarobna vreča, ki lahko želje spremeni v darila, je zagotovo tisto pravo! A pozor! Želje imajo tudi starši. Čeprav so tiho izrečene, lahko zaradi njih pride do prave zmešnjave različnih predmetov. Čeprav na začetku delujejo brezkoristni in morda celo neuporabni, se lahko z njimi nepozabno zabavate. 

Predstava, polna glasbe, smeha in aktivnega sodelovanja otrok, bo zagotovo poskrbela, da bo december še bolj pravljično obarvan!

Posebnost: zelo fleksibilna predstava, ki je primerna za vsak decembrski oder. Izbor pesmic, trajanje in sama animacija so prilagojeni glede na starost otrok in tip prireditve.

Vaša investicija je 380 EUR (z Miklavžem, Božičkom ali dedkom Mrazom 480 EUR) in električna vtičnica. Če me povabite v kraj, ki je iz Novega mesta oddaljen več kot 100 km, pa dodatek za rezervoar mojega avtomobila znaša 30 EUR.

Za ozvočenje, dobro glasbo, rekvizite, smeh in nepozabno zabavo pa bom poskrbela jaz!

Za rezervacijo poskrbite vsaj mesec dni prej.

Oglejte si še druge predstave

Moja pravljica Maja Jovanovič s.p. @ 2016 - 2024

Izdelava: abeone.si