logo
skratica

Maja in novoletna darila

Maja in novoletna darila

Starost: 2 – 8 let
Trajanje: 30 – 50 minut (odvisno od starosti otrok, tipa predstave in želje naročnika)

Pevsko-animacijska predstava, primerna za decembrska obdarovanja oz. prireditve zaprtega in odprtega tipa, ki jih za najmlajše prirejajo različna društva, podjetja, šole, vrtci, zavodi, občine …

Kaj je lepšega od božičnih in novoletnih pričakovanj? 

Ravno zato pravimo, da je december tisti čarobni mesec, ki s svojo pisanostjo, pravljičnostjo in skrivnostnostjo v nas pričara nepozabne trenutke. Pisano obarvane škatle, v katerih se skrivajo čudežne stvari, pa so gotovo prava motivacija tudi za najmlajše. Le čigave so? Kaj neki se skriva v njih? Darila vsebujejo predmete, ki so kot nalašč za igro, gibanje in zabavo. Pika na i pa je zagotovo igrivi škrat, saj ga ni otroka, v katerem njegova pravljična podoba ne bi uspela vzbuditi pozornosti in privabiti na plan vedoželjnosti. 

Posebnost: zelo fleksibilna predstava, ki je primerna za vsak decembrski oder. Izbor pesmic, trajanje in sama animacija so prilagojeni glede na starost otrok in tip prireditve.

Vaša investicija je 380 EUR (z Miklavžem, Božičkom ali dedkom Mrazom 480 EUR) in električna vtičnica. Če me povabite v kraj, ki je iz Novega mesta oddaljen več kot 100 km, pa dodatek za rezervoar mojega avtomobila znaša 30 EUR.

Za ozvočenje, dobro glasbo, rekvizite, smeh in nepozabno zabavo pa bom poskrbela jaz!

Za rezervacijo poskrbite vsaj mesec dni prej.

Oglejte si še druge predstave

Moja pravljica Maja Jovanovič s.p. @ 2016 - 2024

Izdelava: abeone.si