logo
skratica

Maja in čarobna skrinja

Maja in čarobna skrinja

Starost: 2 – 9 let
Trajanje: 30 – 60 minut (glede na željo naročnika in interes otrok)

Pevsko-animacijska predstava, primerna za vse vrste prireditev odprtega in zaprtega tipa (za trgovske centre, zabave za vrtce in šole ob zaključkih šolskega leta, ob tednu otroka, mesecu družin, ob občinskih ali drugih praznikih, za pestro pustno dogajanje …

Na oder prinesem zanimivo, skrivnostno, pravljično skrinjo. Kje sem jo našla? Čigava je? Kaj neki se skriva v njej? Z domiselnim in napetim začetkom končno pokukamo vanjo ter spoznamo zaklad, ki je skrit v njej. Različni predmeti, ki jih vsebuje, so kot nalašč za igro, ples, petje in zabavo (rdeča žoga, rumene zvezde, kavbojski škornji, čarobni kovček).

»Maja in čarobna skrinja« je zabavna predstava, polna smeha, petja in plesa. Spevni, enostavni in hudomušni refreni bodo gotovo poskrbeli za nepozabno zabavo.

Posebnost: Skrinja je kot čarobna vrečka, otroci pa obožujejo skrivnosti. Čeprav ima predstava vsebinsko nit, jo je mogoče prilagoditi glede na starost otrok, prostor ali trajanje. Vse je odvisno od vaših želja.

Vaša investicija je 380 EUR in električna vtičnica. Če me povabite v kraj, ki je iz Novega mesta (v obe smeri) oddaljen več kot 100 km, pa dodatek za rezervoar mojega avtomobila znaša 50 EUR.

Za ozvočenje, dobro glasbo, rekvizite, smeh in nepozabno zabavo pa bom poskrbela jaz!

Za rezervacijo poskrbite vsaj mesec dni prej.

Oglejte si še druge predstave

Moja pravljica Maja Jovanovič s.p. @ 2016 - 2024

Izdelava: abeone.si